Samen maakt twee nieuwe onafhankelijken bekend

Home / Nieuws van Samen / Samen maakt twee nieuwe onafhankelijken bekend

Met Mia De Wolf (45 jaar) zet Samen een gedreven Aspelaarse op haar lijst. “Samen komt los van de traditionele politiek en net dat buiten het hokjes-denken sprak me aan.  Als cafédochter maar ook actief in het lokaal verenigingsleven zal ik me zeker inzetten voor meer aandacht voor onze deelgemeenten. Vanuit mijn expertise in de sociale tewerkstelling, zie ik dat sommige doelgroepen bvb. zij met grote afstand tot de arbeidsmarkt, heel weinig opties hebben om in eigen stad te werken. Daar moeten we verder aan werken.”

Die aandacht voor sociale doelgroepen deelt ze alvast met Brigitte Van Bellingen.

 

Brigitte Van Bellingen (52 jaar) is geboren en getogen in Ninove en is mede-oprichter van de Facebookgroep “Zonder Honger Naar Bed”. “Met dit initiatief brengen we Ninovieters met elkaar in contact. Particulieren en zelfstandigen die voeding en andere hulpmiddelen over hebben, kunnen die via onze groep dan aan behoeftige Ninovieters aanbieden. Zo krijgen we stilaan een netwerk van Ninovieters die elkaar helpen. Heel mooi om zien. Met mijn deelname aan “Samen” breng ik het thema armoede en sociale kansen onder de aandacht bij Samen en de Ninovieters.”

Deel dit artikel op sociale media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *