Fractie bekend!

Home / Nieuws uit de gemeenteraad / Fractie bekend!

Met deze superfractie zal Samen de komende jaren bouwen aan een positief Ninove waar iedereen zich thuis kan voelen. En we doen dat niet alleen, maar reiken ook de hand naar alle Ninovieters, de verenigingen én de oppositie. Samen pakken we de komende jaren de onzekerheden van onze burgers aan. Daar mag u op rekenen!

We zijn daarbij ook heel fier op Wassim Hassine die net op zijn 22e verjaardag als jongste gemeenteraadslid de eed mocht afleggen. Symbolisch is het ook belangrijk dat Wassim de eerste Ninovieter met een migratie-achtergrond is die mee in het bestuur van onze stad zit. De realiteit in Ninove is divers en het is goed dat dat ook wordt weerspiegeld in de gemeenteraad!

Deel dit artikel op sociale media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *