Samen op Kerstmarkt Pollare: 700 euro voor Schoonderhage

Home / Nieuws van Samen / Samen op Kerstmarkt Pollare: 700 euro voor Schoonderhage

Samen stond op de kerstmarkt van Pollare met een uniek Nienofs streekproduct: gestreken mastellen. Het had niet alleen veel ‘omziens’ maar het bracht ook een aardig duitje op ten voordele van Schoonderhage. In het kader van ‘De Warmste Week’ mochten we maar liefst 700 euro schenken!

De keuze voor Schoonderhage vzw is maar wat logisch, aangezien Schoonderhage haar hoofdzetel in Pollare ligt. Al vele jaren staat deze organisatie in voor een brede waaier aan zorg en ondersteuning aan volwassen personen met een mentale handicap: van intensieve woonondersteuning over dagbesteding tot begeleid werk. De ondersteuning wordt georganiseerd in de regio’s Herzele, Ninove, Haaltert, Denderleeuw en Aalst, verspreid over 10 locaties. Dit garandeert kleinschaligheid en maakt inclusie mogelijk.

We bedanken onze enthousiaste verkopers maar ook al de kopers aan het Samen-kraam!

Deel dit artikel op sociale media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *