Annelies Lievens

Home / Annelies Lievens

Annelies Lievens
14de plaats
Groen

 

 

Contact:
Denderhoutembaan 141
9400 Ninove

0470 79 34 26
annelies.lievens@samenninove.be

Getrouwd met Patricia en moeke van Jurre, Thiess en Wietse.
Die hard fan van Elton John, heeft sinds een dik jaar de loopmicrobe te pakken en valt bijgevolg vaak te spotten in De Diepe Straten of op het jaagpad langs De Dender.

Professioneel coördineert ze de internationale fiscale relaties voor ons land.

 

Sind januari 2015 is ze voorzitter van Groen Ninove. Ze engageerde zich in 2012 omdat ze niet meer aan de zijlijn wou staan en zelf wou meedenken over waar we naartoe moeten met Ninove.

 

“In een gepolariseerde stad zoals Ninove kon ik het mij niet meer permitteren om me te beperken tot eens om de zoveel tijd mijn stem uit te brengen. Ik moest iets meer doen. Ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien in een stad waar racisme en negativiteit hoogtij viert. Ninove is een fijne stad om in te wonen. Het bruist en heeft een rijk verenigingsleven, veel sportactiviteiten en jeugdbewegingen. Als moeder van drie jongens vind ik dat er wel wat actie mag zijn. Er zijn politici die negatieve gevoelens voeden om er dan electoraal bij te winnen. Problemen vragen echter niet om zondebokken maar wel om oplossingen. Ik denk dat we als Ninovieters baat hebben bij politieke partijen die samenwerken en het feit dat Samen met de Ninovieters een positief project opzet, is hoopgevend. Over partijgrenzen heen samenwerken, het gekibbel en gekissebis overstijgen: ik ben fier dat dat in Ninove kan.”