Mia De Wolf

Home / Wie zijn Wij? / Mia De Wolf

Mia De Wolf
18de plaats
Onafhankelijk

Luipendaalstraat 8
9404 Aspelare

 

Contact:
Gsm 0476 23 55 28
tel: 054/33 69 86
mia.dewolf@samenninove.be 

Gehuwd met Ivan Meerpoel
Moeder van 1 zoon, Robbe Meerpoel, 21 jaar.

Wie ben ik eigenlijk ;-):

-Diploma maatschappelijk werker

-Werk sinds 1993 in Ninove, gestart in het OCMW van Ninove. Vanaf 1994 coördinator van het PWA NINOVE vzw. Momenteel deels projectmedewerker sociale activering bij het OCMW Ninove. Actieterrein voornamelijk sociale tewerkstelling en dienstverlening, poetsdienst dienstencheques.

-Opgegroeid in ‘Café Uilenspiegel Aspelare’, als middenstandsdochter. De plek waar je mensen van alle rang en stand ontmoet, iedereen leert respecteren, een plek waar je graag vertoeft en die ervoor zorgt dat een sociaal leven, het tussen de mensen willen zijn als een 2e huid is geworden.

-Ik hou van het leven op den buiten maar vertoef graag in de stads drukte om te winkelen, terrasjes te doen, cultuur op te snuiven

-Hou wandelen en fietsen zonder veel bergop ;-), lezen, het tussen de mensen zijn.

-Actief bestuurslid van Gezinsbond Nederhasselt

-de Mandus ligt mij nauw aan het hart, oud-lid

Waarom Samen en een politiek engagement als onafhankelijke:

Ik engageer mij om SAMEN te werken aan een positief Ninove, een samenleving die open staat voor de burger bij wie niet alles van een leien dakje verloopt. Een samenleving die hip is en mee evolueert met zijn tijd maar ook een samenleving die even halt houdt voor wie deze weg wat trager bewandelt…
Hierbij hecht ik belang aan rechtvaardigheid, bestrijding van armoede, zorg dragen voor dier en natuur, optimistisch in het leven staan, strijden tegen uitsluiting van mensen maar vooral tegenwind geven aan het ‘angst-beleid’ en de negatieve voorstelling van Ninove.